Jag drömde om att ha en karusellhäst i trädgården men fick en idé och byggde denna fantasifigur istället.

Barnbarnen tycker det är spännande med fantasidjuret och ville gärna sitta upp på den. Men det håller den inte för i år. Nästa år kommer den däremot få ett nytt skal av glasfiber och sen ommålas med nya spännande färger. Då går det att sitta på den.

Dammen i
skymningsljus. I bakkant växer skulpturen fram.
En groda sitter och väntar på att bli pussad under hemliga skåpet. Vad kan finnas i skåpet tror ni?

Recycling. Ett gammalt bildäck och några stenar under en rosenbuske piggar upp.

 Klart att även hönsen ska ha det färgglatt. De har alla fått sin egen namnskylt också.

Här har jag börjat bygga upp mitt sagoland av fyra gamla däck. Hönan Lisa håller koll. 

Nu har murningsarbetet börjat så smått och byn börjar ta form.

Byn växer fram mer och mer. Stenar målas till hus och statyer a´la Bengt Lindström väntar på att färgsättas.

Nästan klar. Det går alltid att tillföra något mer i en sagoby. Men denna har nu fått en egen sjö med en liten fontän och snirkliga gångar och trappor.

Agda tar sig en liten vila under ormbunken. 

Ja dessa flamingos. Antingen avskyr man dom, eller så älskar man dom. Själv har jag inte bestämt mig. Men lite roliga är dom ändå.

En gammal dörr fick sin plats i trädgården. Vart leder den? Ville få till lite "Alice i underlandet" och satte upp en klocka på dörren. Går man igenom dörren leder stigen bakom till ett litet vattenfall där vi brukar bada om somrarna.

Vår tivolitomt under uppbyggnad.

Vi bor vid en å som brusar konstant. Här har jag pusslat ihop en stentrappa ner till vattnet. 

Denna koja byggde vi upp av lastpallar vi fått från Dollarstore. Och taket byggdes av spillvirke. Jag byter kuddfodral efter smak och säsong. Ett litet hus som både barn, barnbarn och katterna trivs i.

Här blev det lite andra tyger och blommor.

Sticker in en vinterbild. Ni börjar förstå att vi älskar våra höns?

Och här har vi en bild på vår älskade nakenhund James som sover sött i bilen. Vi kallar han ibland för Lurvas, då han är väldigt hårig för att vara en nakenhund. En riktig solstråle som förgyller våra liv.

Jag gav upp kampen om att lyckas reparera gräsmattan här. Hönsen vann. De har utsett platsen där de vill jordbada. Så då gjorde jag en skylt till dom och murade upp en vägg. Dels för syns skull och dels för att vi inte andra ska snubbla när vi går där så vi vrickar fötterna. Alla är nu nöjda och glada.

Då tackar vi för att du tittat in här. Jag kommer naturligtvis uppdatera efter tidens gång och eventuellt rätta till något. Jag är ju trots allt nybörjare än. 
Ha en trevlig dag!